algemene voorwaarden disclamer
copyright © 2018 Wivina.nl

Diensten voor volwassenen

Als je de kwaliteit van je (werkende) leven wilt optimaliseren is het belangrijk om je zelfkennis te vergroten. Waar liggen je krachten en talenten? Wat zijn je valkuilen en wat is je persoonlijke copingstijl?

wat?

Praktijk Wivina biedt professionele begeleiding op maat in een positieve en motiverende sfeer, waarbij de focus steeds ligt op de kwaliteiten en mogelijkheden van (jong) volwassenen, om van daaruit aan de persoonlijke leerdoelen te werken. Het is daarbij van belang dat de coachee zich prettig voelt bij de begeleiding en er met plezier en vertrouwen aan deelneemt.

Werkwijze

WIE?

Praktijk Wivina wil begeleiding mogelijk maken voor alle  (jong) volwassenen die dit nodig hebben. Daardoor onderscheiden wij ons door een deskundige én een betaalbare dienstverlening. Omdat in de praktijk de geboden begeleiding door externe dienstverleners zich vaak moeilijk laat vertalen naar de dagelijkse praktijk of werksituatie, wordt er gewerkt met frequente tussentijdse evaluatie en feedback momenten via de mail of telefonisch. 

Tarieven

WAAROM?

Ontstaan vanuit een oprechte passie voor het begeleiden, trainen en coachen van (jong) volwassenen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, is de drijfveer van Praktijk Wivina de juiste condities te scheppen voor optimale ontwikkeling, groei en zelfontplooiing! Middels de positieve, motiverende en warme aanpak, wordt er aan de hand van een persoonlijk plan gewerkt aan de gestelde doelen. 

Contact

'Het is de kunst om je levensgeluk niet zozeer te laten bepalen door ervaringen en gebeurtenissen, maar door de wijze waarop je met deze uitdagingen omgaat en de manier waarop je in het leven staat'

Praktijk Wivina werkt betaalbaar & doorlopend.

In overleg zijn wij u ook in de weekenden en avonduren van dienst.